Новини

 

Здравейте, тук ще намерите новини за Дисни звездите.

 

Най-новата новина от 23март е,че селена гомес ще идва в българия  на 1 май, но не за да пее, а за да се снима във филма си. ще снимат филма в софия пред ндк. ендекато.

 

 

 

 

И такам. Ето я и  новина. Ванеса Ванеса Хъджинс звездата от Училищен мюзикъл се боядиса в русо. Ето и снимката. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЕКСКЛУЗИВНО!!!    

 

Вече има много снимки на Селена Гомез, че е бременна от джъстин бийбър. аз имам една снимка. Незнам, но според мен снимката не е правена на фотошоп. Коремът и не е голям. тази снимка е подпалила всички сайтове и блогове. НО НЯКОЙ ХОРА МИ КАЗВАТ, ЧЕ Е НА 18 ГОДИНИ И МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА. аЗ СЕ САГЛАЗИХ С ТЯХ, НО ПОЧНАХ ДА СЕЕ ЧУДЯ ДАЛИ НЯМА ДА ОБИДИ ИЛИ НАРАНИ ФЕНОВЕТЕ СИ. а пък други ми казват, че може да е напълняла  е може тук таме да е качила някое килце, но толкова голяма връзка може и да е бременна.

 

Макар да е само на 18 години красивата Селена Гомес показва, че има доста сериозна връзка. С гаджето й Джъстин Бийбър дори са пред брак, както се шушука в светските среди.

 

Какво по-логично от това, двамата влюбени млади, без особен опит в контрацепцията да си направят бебе?

 

Клюката тръгна след като Селена се бе хоспитализирана вчера вечерта. Брюнетката изпитала тежко главоболие и гадене докато записвала интервю за телевизионното предаване на Джей Лено.

 

 

По време на снимките Селена се почувствала замаяна и усетила, че всичко й се повдига. Екипът на шоуто незабавно я свалил от сцената и тя била отведена в лосанджелиско медицинско заведение.

 

Звездата прекарала нощта под зоркото наблюдение на лекарите, които в момента й провеждат тестове, за да установят естеството на нейната болест.

 

Симптомите й обаче достатъчно красноречиво говорят какво е възможно да бъде то. Все пак младите наскоро се върнаха от дълга романтична ваканция. А както добре знаем, на нея едва ли са спали в различни ста

 

 

 

 

Ето я и снимката според мен не е фотошоп както Ви казах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди няколко дена кучето на Селена Мари Гомез починало. Кучето й се казва Бейлър. Ето снимка със Селана и Бейлър.

 е . Ето снимка на Селена Гомез и Бейлър:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много хора смятат, че Селена Гомез е лоша към хората и децата. Е туко що се намериха  снимки на Селена с деца, аз ще ви кача две.

 

 

 

 

 

© 2012 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode